De stip op de horizon voor 2023 

Het einde van het jaar is aangebroken. Tijd voor bezinning, maar vooral om vooruit te kijken. Wat gaan we volgend jaar doen? Waar gaan we energie in steken? Kortom: wat is uw stip op de horizon voor 2023? Veel bedrijven vinden het lastig om dit te bepalen. PAVO HR helpt u op weg. Samen bepalen we die stip, bepalen we de ideale koers en varen we samen naar die horizon die u brengt wat u zoekt voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Personeelsstructuur

PAVO HR is ooit begonnen als PAVO Advies met een focus op recruitment. Die focus veranderde toen we een trend in de markt zagen. De kwaliteit van het personeelsbeleid was regelmatig onder de maat bij de bedrijven waarvoor wij werkten. Organisaties waren niet in staat om hun personeelszaken gestructureerd in te richten of bij te houden. Wij wilden deze ondernemers helpen door hen te ontzorgen. Daar zijn we toen als bedrijf in gedoken en 5 jaar later zijn we een serieus bureau met 12 mensen op de loonlijst. Onze HR-specialisten denken mee en nemen initiatief. Zo sluit onze dienstverlening altijd aan bij wat u als ondernemer of HR-specialist nodig heeft. Met ons HR-abonnement op maat kunt u op ons rekenen voor elke personeelsuitdaging, in huis of op afstand.

Adviseren en uitvoeren

Onze toegevoegde waarde zit in het feit dat we zowel de adviserende als de uitvoerende partij zijn. We adviseren het management of de HR-afdeling over een personeelsbeleid, maar helpen ook bij de uitvoering ervan. Wij zijn er om te sparren, mee te denken en te implementeren. Wij nemen u mee in de oplossing. U heeft altijd één vast aanspreekpunt. Daarachter staat een gevarieerd team van professionals met elk hun eigen expertise.
We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en regelgeving in ons vakgebied. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het opstellen van de RI&E en het bepalen van maatregelen om deze risico’s te beperken. Ook weten we alles over aansprakelijkheid, verzuim en duurzame inzetbaarheid.

Leren en ontwikkelen

Goed geïnformeerde en opgeleide medewerkers zijn van levensbelang voor een gezond bedrijf. Daarom helpen wij u graag bij het opzetten en implementeren van een leermanagementsysteem. Met zo’n systeem borgen we de kennis binnen het bedrijf en kunt u nieuwe medewerkers snel en efficiënt opleiden. Ook kunt u leertrajecten voor verschillende functies een aantal jaren van tevoren uitstippelen. Zo bepaal je al welke koers je gaat varen als het gaat om de ontwikkeling van je medewerkers.

Bepaal de puntjes op de i

Wat zijn je doelen voor volgend jaar of voor de komende jaren? Laten we daar samen naar kijken. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we breed inzicht krijgen in uw behoeften. Zo komen we samen tot die stip.